Prima pagină / Serviciile Noastre / Executie porti si garduri din fier forjat

 

porti-si-garduri-din-fier-forjaIn functie de stilul abordat la construirea si amenajarea unei case, specialistii nostri va pot realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat,personalizat cu elemente decorative din cele mai diverse: frunze, flori, spirale, cercuri si nu numai. Putem realiza atat modelele proprii cat si modelele pe baza de proiect, propuse de arhitecti sau constructori.

Datorita experientei de care dispunem in acest domeniu, absolut toate produsele din fier forjat pe care le realizam confera calitatea dorita de dumneavoastra. Materialul utilizat la realizarea lucrarilor din fier forjat este format numai din bara plina pentru a conferi lucrarii durabilitate si rezistenta peste ani.

Pentru estetica lucrarilor se aplica vopsea speciala, anticoroziva, intr-o paleta larga de culori, adaptata cerintelor clientilor. Lucrarile pot fi finisate si in patine antice de diverse nuante de auriu, bronz, turcuaz, verde, in directa concordanta cu arhitectura sau ambientul caminului dumneavoastra.