Prima pagină / Serviciile Noastre / Executie tamplarie aluminiu/PVC si rulouri aluminiu

 

Tamplarie aluminiu

geam-alTrendul modern in constructii le de amploare a facut din aluminiu un material foarte des intrebuintat si in sistemele de tamplarie. Durabila si foarte rezistenta, tamplaria din aluminiu este prezenta la majoritatea cladirilor noi si nu numai.
Sistemele de tamplarie din aluminiu sunt recomandate in acelasi timp mai ales in arhitectura locuintelor individuale, datorita calitatilor de izolare fonica, termica , rezistentei mari la factorii de mediu de pana la 50 ani si intretinerii usoare.
Vopsirea in camp electrostatic permite o paleta larga de culori, oferind un design personalizat in functie de necesitati.
Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC.
Feronerie este prevazuta cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
Geam termoizolant folosit are structura tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/(m²K).

Tamplarie PVC

tamplarie-PVCTamplaria PVC este o solutie moderna de realizare a profilelor de usi si ferestre, care datorita multiplelor proprietati este din ce in ce mai solicitata la nivelul intregii societati.
Cererile pentru tamplaria PVC au crescut datorita multor avantaje, cum ar fi:

  • costul de achizite este relativ mic comparativ cu alte sisteme echivalente;
  • foarte buna izolatie fonica (reduce intensitatea zgomotului cu pana la 50dB)
  • foarte buna izolatie termica, coeficienti de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).
  • Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
  • Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
  • Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
  • Estetica deosebita si disponibilitatea intr-o paleta nelimitata de culori;
  • Feronerie cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
  • Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK
Pentru a oferi clientilor executie de cea mai buna calitate a tamplariei PVC , specialistii nostri au in dotare echipamente pentru productie de ultima generatie produse, ce asigura un nivel de calitate inalt al produsului finit.