Prima pagină / Serviciile Noastre / Executie compartimentari interioare, vitrine magazine, usi automate si usi din sticla, sere din sticla sau policarbonat cu deschidere actionata electric sau manual

 

Compartimentari interioare

compartimentari-interioareTot mai multe interioare, fie ele spatii comerciale (restaurante, hoteluri, cafenele, etc) sau spatii de birouri au astazi un design futurist care se realizeaza cu ajutorul compartimentarilor din aluminiu. Aceste sisteme de compartimentari ofera un desing “open-space” foarte practic, care in masura necesitatilor poate fi foarte usor transformat in incaperi cu o nota de intimitate absolut comode desfasurarii activitatilor de zi cu zi. Tranformarea poate fi realizata cu ajutorul jaluzelelor reglabile electric sau manual.

O alta compartimentare poate fi realizata prin construirea de pereti despartitori cu penel inserat, cu variate tipuri de sticla.
Daca pana acum pozitionarea prizelor era de cele mai multe ori incomoda, acest lucru transformand spatial intr-o multime de cabluri incurcate, de acum cu ajutorul acestor sisteme de compartimentare cu aluminiu montarea si miscarea prizelor este mult mai usoara si la indemana, astfel incat estetica unui birou este semnificativ imbunatatita.
Varianta full glass cu pereti integrali din sticla pastreaza senzatia de “open-space”, o caracteristica esentiala de luat in calcul in spatiile in care lumina naturala este cel mai mult utilizata.
Vitrajele aplicate pot fi transparente pe ambele fete, serigrafiate, sau tip oglinda.

Compartimentarea cu profile de aluminiu este nu numai futurista, dar este mai ales utila si comoda atunci cand se pune problema de a recompartimenta un spatiu, datorita caracteristicilor acestora de a se demonta si detasa astfel incat sa fie amsamblate dupa bunul plac al oricariu utilizator.

Vitrine magazine

vitrine-magazineVitrinele comerciantilor sunt extrem de importante atunci cand acestia doresc sa comunice cu potentialii clienti, facandu-le cat mai atragatoare si cat mai spatioase, cu o vizibilitate cat mai extinsa.
Cea mai utilizata sticla este cea de 10 mm grosime, iar in cazuri exceptionale se poate ajunge chiar la 12 mm. Datorita proprietatilor sale care fac sticla casanta si flexibila, este absolut necesar ca vitrinele din sticla sa fie montate astfel incat sa permita flambarea la vibratii. Inaltimea foilor de sticla poate ajunge si pana la 4 m, iar pentru astfel de dimensiuni prinderile se fac numai in pardoseala si in partea superioara. Prinderile se realizeaza de asemenea maniera incat sa permita flambarea la vibratii.
Sticla este un material destul de grau care cantareste 25 kg/mp pentru grosimea de 10mm, asadar punctele critice sunt cele de sustinere iar alegerea sticlei este deosebit de importanta.

Usi automate si usi din sticla

usi_automate_8Usile din sticla ofera o izolatie termica si fonica foarte bune. Montarea sticlei se poate executa in toc de lemn sau de piatra, iar utilizarea si intretinerea corecta cresc eficienta si durabilitatea lor in timp. Echipa noastra poate executa urmatoarele variante de usi din sticla:

  • Usi automate;
  • Usi batante;
  • Usi culisante cu sisteme din aluminiu/inox;
  • Usi cu toc.

Desi sticla poate parea pentru multi un material casant si fragil, el este totusi cu mult mai rezistent decat rigipsul sau chiar caramida atunci cand sticla este securizata. Orice sticla cu grosime mai mare de 6 mm este considerata o sticla securizata cu o rezistenta consistenta. Un scaun aruncat intr-o usa din sticla se va respinge asemenea unei mingii, fara a lasa urme, in schimb in contactul cu rigipsul sau cu caramida va produce o gaura sau un semn de lovire. Dincolo de rezistenta marele avantaj al usilor de sticla consta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul.

Sere din sticla

sere-sticlaTalia si complexitatea serelor a crescut continuu in ultima perioada, motiv pentru care tot mai multi beneficiari opteaza pentru un proiecte de sere „la cheie”. Aceasta cerere implica exigente crescute in ceea ce priveste prestatiile constructorului de sere, prestatii care merg dincolo de constructia unei sere solide.
Intre montantii serelor se poate monta sticla, policarbonat, folie, etc. iar acoperisul serei poate fi prezavut cu deschideri actionate electric sau manual.