Prima pagină / Serviciile Noastre / Executie pereti cortina, fatade ventilate si luminatoare

 

pereti-cortina-lemn-aluminiu-02PERETII CORTINA ofera aspect estetic modern si excelentele proprietati fono- si termoizolante oricarei constructii, faciliteaza iluminatul natural si ofera o larga panorama a privelistilor din exteriorul cladirii.

Fatade din sticla si aluminiu autoportante, cunoscute sub denumirea de “pereti cortina” ‘ asigura o rezistenta sporita ansamblului si suprafete vitrate mari. Timpul de executie pentru peretii cortina este scurt, iar intretinerea acestora este relativ ieftina si uşoara. Structura se poate aplica pe planuri verticale, inclinate (cu panta pozitiva sau negativa), dar si pe acoperisuri (luminatoare si cupole).

Executia peretilor cortina se poate realiza in toate cele trei variante si anume: standard, semistructural, structural si parasolare. Acestia sunt special proiectati pentru a indeplini cerintele arhitecturii contemporane.
– Varianta standard permite realizarea unor structuri tridimensionale complexe si utilizeaza sticle de dimensiuni mari.
– Varianta semistructurala consta in realizarea peretilor cortina cu rame speciale variate care asigura o finisare perfecta  a oricarei constructii complexe, iar numarul mare de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura, statica sau dinamica. In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa. Impermeabilitatea este asigurata un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.M6 Varianta stucturala asigura o estetica impecabila, de sticla continua iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta, fara profile vizibile la exterior.

Peretii cortina pot fi combinati cu placari de tip BOND ce confera un aspect modern, cu suprafete perfect plane si care permit o intretinere usoara. Sunt disponibili in toata

gama de culori RAL.